maandag 23 februari 2015

Dag 1: Zeeklassen L3AB

De eerste dag zijn we met een halfuur vertraging gestart maar ondanks we zo lang in de gietende regen moesten wachten bleven we met een glimlach op ons gezicht. Na een rit van bijna twee uur kwamen we aan in La rose des sabels.

De juffen hebben ons verdeeld over de verschillende kamers. Het zijn grote en zeer gezellige kamers, de meisjes slapen allemaal bij elkaar en de jongens zijn verdeeld over een kamer van 18 en een kamer van 8.

Na de kamerverdeling mochten we plaatsnemen in de refter om te eten. Op het lunchmenu stond er zeer lekkere knolseldersoep, kipfilet/groentenburger met rijst, worteltjes en curry en als dessert een carrĂ© confituur. De juffen verzamelden na het eten  schoppen en materiaal om op het strand te spelen en we vertrokken naar het strand. Het was helemaal niet zo ver wandelen. We hebben eventjes kunnen spelen op het strand en dan trok er een hagelbui over. De juffen riepen ons allemaal bij elkaar en zijn terug richting het domein vertrokken. Daar kregen we ons vieruurtje, een appeltje en een sapje.

Na ons vieruurtje zijn we op zoek gegaan naar de ontspanningsruimte, want ons hotel lijkt wel een doolhof. Maar we hebben die ruimte gevonden. Een grote ruimte met veel banken, een pingpongtafel en veel gezelschapspelletjes.

We hebben gespeeld met de gezelschapspelletjes tot we mochten gaan eten. Voor het diner stonden er gevulde perziken met tonijn en een slaatje op het menu. Dit vonden we allemaal zeer lekker!

Nadat we onze maagjes hebben gevuld zijn we terug naar de ontspanningsruimte gegaan om kaartjes te schrijven voor jullie. Tenslotte hebben we gedoucht en zijn in bed gekropen, de juffen hebben ons een nachtzoen/knuffel gegeven (voor diegene die het wilden). En we zijn tegen 21u30 allemaal in slaap gevallen.

Tot morgen lieve mama's en papa's!!!

De foto's gaan we morgen proberen up te loaden.


Kinderen en juffen van L3AB























































4 opmerkingen: