dinsdag 24 februari 2015

Ons verslag van dinsdag

Hoi mama's en papa's
Hier zijn we weer! Wat een vermoeiende dag was dat vandaag! En sportief dat we zijn geweest!
We startten onze dag met een heerlijk ontbijt : sandwiches met ham, kaas, choco, confituur en zalige warme chocolademelk, en we kregen zelfs ook fruitsap! Dat heeft gesmaakt!
Dan zijn we direct vertrokken met de kusttram naar St.-Idesbald, waar we op de zeedijk gingen gokarten. We hebben zandkastelen gebouwd, met de reuze parachute gespeeld, touw getrokken, en zelfs gewonnen tegen de juffen! Cool! Die moesten in het zand bijten!
Vanmiddag aten we wortelsoep, penne met broccoli, een schnitzel of halalburger en tomatensaus, en verse fruitsla als dessert. Die was echt lekker!
Dan konden we voor het eerst eens droog spelen op ons eigen domein in de speeltuin en op het voetbalveld.
Dan moesten we wandelen tot aan de bushalte en op naar het zwembad in Koksijde. Het was echt een gaaf zwembad met een reuze glijbaan, met een stuk in het donker en een prachtige sterrenhemel, en een heuse wilde draaikolk! Daar ging de tijd vééééééééél te snel!
Bij terugkomst werden we vergast op lekkere hot dogs.Na het eten zijn we in het donker een waanzinnig spannend spel gaan spelen buiten op ons domein, met onze zaklampen : Cluedo.
In groepjes van 2 moesten we om ter vlugst de dader, de plaats van de moord en het wapen opsporen.
We waren rasechte rechercheurs! Tinus en Otto vonden het snelst de oplossing, en wonnen een leuke prijs! Maar we hebben ons geamuseerd!
Lekker laat in ons bed, na een mooi voorleesverhaal van ons juf, zijn we zalig in slaap gedommeld.
Jullie ook slaap lekker, en tot morgen!
Dan horen jullie meer nieuws!
Toedeloe!

































1 opmerking: