dinsdag 23 februari 2016

Dinsdag

Vandaag zijn we na een lekker ontbijt naar St Idesbald vertrokken. We zijn gaan go-carten en hebben op het strand gespeeld. 's Middags hebben we genoten van een groentenburger/hamerburger, frietjes en boontjes. Dat viel in de smaak want we hebben hier heel veel van gegeten. Daarna werden we vertroeteld met een fris en fruitig dessert. 

Daarna hebben een super vermoeiende namiddag gehad. Eerst hebben we een poging gedaan om garnalen te vissen. Dit is niet gelukt omdat het vloed was (de schuld van het lekker eten). Met liters water in onze laarzen zijn we richting de Witte Burg vertrokken. Dit was een vermoeiende wandeling. Wist je dat dit รฉรฉn van de grootste en hoogste duinen in Belgiรซ is? Die zware laarzen hielden ons niet tegen om naar boven te klimmen en van de duin af te rollen. Man dat was tof!!!

4 kilo zand plus 1 liter zeewater hebben we per kind meegedragen tot aan het domein. Daar hebben we de juffen laten afzien met het uittrekken van de laarzen, hahahaha. Door de warme douche en de lekkere pizza waren we klaar voor de quiz. Argo.Io en de Smart5  waren de winnaars. Dit allemaal omdat ze de naam van de directeur correct hadden geschreven en daarvoor een extra punt voor kregen. 

De directeur blijft vannacht slapen om ons morgen rond te leiden in het Visserijmuseum, spannend. 

Tot morgen.


































2 opmerkingen:

  1. Geniet ervan ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
    We hebben de brieven van Siman ontvangen ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ dank je wel schatje.

    BeantwoordenVerwijderen