dinsdag 23 februari 2016

Onze excuses voor de vertraging.
We hadden het zo leuk en zo druk dat zelfs wifi moe was.
Wifi wou niet meewerken en de juffen zaten met hun handen in hun haren, dit is echt wel om een punthoofd van te krijgen.

We hebben al twee FANTASTISCHE dagen achter de rug. We zijn gestart met hier en daar een traan maar die traantjes werden snel omgetoverd in een glimlach.

Maandag hebben we als middagmaaltijd lekkere groentenballetjes/ragout in currysaus met rijst gegeten en een heerlijke boule de Berlin. De juffen hadden voor een gezond vieruurtje gezorgd...mmmmmm een sappige appel. Als afsluiter kregen we perzik met tonijn als avondmaal, dit was voor veel vriendjes en vriendinnetjes een aangename verassing. Oh, wat was dat lekker!

Overdag hebben onze valiezen uitgeladen en het domein waarin we verblijven verkend. Het was een hele dag aan het regenen dus konden we ervan profiteren om aan ons schatkist te starten. Deze schatkist gaan we gebruiken om geschenkjes van de zee te verzamelen en mee te brengen als souvenir. Na de knutselles hebben we even buiten gespeeld en stoom afgeblazen.

Nadat ons hoofdje weer fris was hebben we kaartjes naar het thuisfront geschreven en een mooie tekening gemaakt. Sommige kinderen moesten wel 7 kaartjes schrijven, dat was een hele opdracht. 
Na het avondmaal hebben we een nachtwandeling gemaakt op het strand. Dit was superspannend en een heel leuke afsluiter.































1 opmerking:

  1. Dat ziet er fantastisch uit! Bedankt voor de update!

    Leen en Tim, ouders van Daan

    BeantwoordenVerwijderen