woensdag 15 maart 2017

Dinsdag 14 maart

Vol spanning zijn we aan deze zonnige dag begonnen.


Het ontbijt was al een TOPstart!! Een hardgekookt eitje, cornflakes, (chocolade)melk, boterhammen en zoet/hartig beleg. Onze dag kon niet meer stuk.

Na het ontbijt hebben we vlaggenstok, schipper-mag-ik-over-varen en Chinese voetbal gespeeld. De sfeer zat er al goed in. We waren volledig opgewarmd om te starten aan een dag vol avontuur.
Op het programma van vandaag stond in de voormiddag een fotozoektocht en de jungle-piste. Vele van ons hebben grenzen verlegd en angsten overwonnen. De durvers deden coole koprollen op hoogte. Tijdens de fotozoektocht hebben we plekjes ontdekt waar we nog niet waren geweest. Voor we het wisten was het tijd voor het middagmaal. Ook hier werden we opnieuw verwend door een driegangen menu: een lekkere soep, rijst met kip en als afsluiter een chocomousse. Ons buikje was weer goed gevuld.

In de namiddag stonden er ‘Giant Games’ en ‘zelfverdediging’ op het programma. Tijdens de ‘Giant Games’ speelden we met zijn allen Twister. Ja zelfs, de juffen deden mee en wat een gekke snuiters zijn me dat toch! Ook konden we vier-op-een-rij spelen, jungle speed en nog vele andere bekende spelletjes in het groot. Bij de zelfverdediging leerden we hoe we onszelf moesten bevrijden en andere nuttige dingen.

Als vieruurtje kregen we een appelsapje en een banaan. Sommigen hadden het nog moeilijk met sorteren, maar gelukkig gaven de juffen ons een korte uitleg over hoe het nu weer moest. We kregen dan even de tijd om nog een briefje te schrijven, te voetballen of iets anders te doen.

Als avondmaal kregen we de keuze tussen boterhammen of spaghetti. Yum yum ! 

We gingen in de douche en maakten ons klaar voor de quiz. De quiz bestond uit verschillende rondes en we moesten ook telkens een doe-opdracht uitvoeren waarbij extra punten verdiend konden worden, zoals een glas water om ter snelste leegdrinken of ballonnen laten ontploffen tussen onze buiken. De juffen lieten zich weer van hun grappigste kant zien. Na goed gelachen (en nagedacht) te hebben, was het alweer tijd om na een vermoeiende dag ons bedje op te zoeken. 







































































Slaapwel en tot morgen voor alweer een dag vol spannende avonturen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten