dinsdag 14 maart 2017

Eerste dag sportklassen.... spannend!

Lieve mama’s, papa’s, broers en zussen,

13 maart 2017, een dag waar we al van 1 september naar uitkijken.

Eindelijk is het zo ver!

We weten opeens niet meer wat we voelen. Wij zijn blij omdat we eindelijk vertrekken. Verdrietig omdat iedereen mama en papa gaat missen. Maar we vinden het wel allemaal heel spannend. De mama’s en papa’s waren soms (over)bezorgd en toch hebben ze ons voorbereid op vandaag.
Vol spanning vertrekken we richting school.

Van zodra de bel ging, vertrokken we samen naar de bus. Iedereen heeft meegeholpen en alles verliep vlotjes! De juffen waren zo dankbaar voor alle hulp!
Het was geen lange rit. Nadat de buschauffeur een verkeerde straat heeft genomen en een spectaculaire bocht heeft moeten nemen, zijn we toegekomen op het sportcentrum.
De juffen hebben ons verdeeld over de 3 slaapzalen. Alle meisjes slapen samen in 1 kamer en de jongens zijn verspreid over 2 slaapzalen. We hebben onze bedden opgemaakt, alles gebruiksklaar gemaakt en dan mochten we nog even vrij spelen op het grasveld.


Voor we het beseften, was het tijd voor het middagmaal (wortelsoep, (vegetarische) moussaka +  een slaatje en een chocomousse. Het was best wel lekker om de week te starten. 
Air-Attack en circustechnieken stonden vandaag op het programma. De foto’s vertellen meer dan woorden. Na 2 uur springen, ontdekken, vallen en opstaan kregen we een chocoladewafel en fruitsapje als vieruurtje. Dit heeft gesmaakt!!

Na een uurtje vrij spel (voetballen/basketten/….) was het weer tijd voor het avondmaal (boterhammetjes). Voordat we het wisten was de dag al bijna om.
Tenslotte hebben we nog in ons lokaaltje de brieven en kaartjes geschreven. Hier en daar een tekening bijgestoken en met gezelschapspelletjes gespeeld.
Om 20u45 lagen we allemaal uitgeput in bed. Hier en daar zijn er toch traantjes gevallen maar we hebben elkaar getroost en we waren te moe om wakker te blijven.

Vandaag was al een TOPdag, nog 4 dagen te gaan.

Tot morgen!!

Knuffels en kussen

De kinderen van 3A en 3B















































Geen opmerkingen:

Een reactie posten